Formulare Online

ACTE NECESARE PENTRU ACORDAREA AJUTORULUI SOCIAL

ACTE NECESARE PENTRU ACORDAREA AJUTORULUI SOCIAL - Cerere si declarație pe propria răspundere completată de reprezentantul familiei sau de persoana singură (cerere ASCO);- Actul de identitate în termen de valabilitate, original +(...)

ACTE NECESARE INSCRIERII COPIILOR LA CRESA

ACTE NECESARE ÎNSCRIERII COPIILOR LA CREȘĂ: 1. cerere de înscriere tip (se poate procura de pe site-ul ASCO www.asco-oradea.ro sau de la sediul ASCO str.Primariei nr.42 - Serviciul Relaţii cu Publicul (Centrul de Informare(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITAREA SUBVENTIEI IN TEMEIUL LEGII(...)

DOCUMENTELE NECESARE PENTRU SOLICITAREA SUBVENȚIEI ÎN TEMEIUL LEGII NR. 34/1998 PRIVIND ACORDAREA UNOR SUBVENȚII ASOCIAȚIILOR ȘI FUNDAȚIILOR ROMÂNE CU PERSONALITATE JURIDICĂ, CARE ÎNFIINȚEAZĂ ȘI ADMINISTREAZĂ(...)

ACTE NECESARE PENTRU ACORDAREA AJUTORULUI DE URGENTA

ACTE NECESARE PENTRU ACORDAREA AJUTORULUI DE URGENȚĂ: • Cerere-tip în care se va preciza motivul pentru care se solicită ajutorul de urgenţă;• Declaraţie pe propria răspundere şi angajament;• Acte de identitate,(...)

ACTE NECESARE PENTRU COMPLETAREA GRILEI DE EVALUARE PENTRU(...)

ACTE NECESARE PENTRU COMPLETAREA GRILEI DE EVALUARE / ANCHETA SOCIALĂ PENTRU INTERNAREA ÎN CĂMINE MEDICO-SOCIALE • cerere scrisă de mână;• act de identitate în termen de valabilitate, original + fotocopie;(...)

ACTE NECESARE PENTRU DEPUNEREA DOSARULUI DE CANTINA SOCIALA

ACTE NECESARE PENTRU DEPUNEREA DOSARULUI DE CANTINĂ SOCIALĂ • cerere și declarație pe proprie răspundere;• act de identitate în termen de valabilitate, în original + fotocopie, pentru solicitant şi pentru copiii(...)

ACTE NECESARE INTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE NECESARA LA OBTINEREA(...)

ACTE NECESARE ÎNTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE NECESARĂ LA OBȚINEREA ROVINIETEI PENTRU PERSOANELE CU DISABILITĂȚI (ADULTI ȘI MINORI) FOTOCOPII CONFORME CU ORIGINALUL, DUPĂ URMĂTOARELE ACTE: - Certificat de încadrare în(...)

ANCHETA SOCIALA PENTRU ORIENTARE SOCIALA

ACTE NECESARE PENTRU ANCHETĂ PENTRU ORIENTARE ȘCOLARĂ • Cerere tip;• Acte de identitate pentru toți membrii familiei (fotocopii şi original);• Fișa psihologică, completată de psiholog (fotocopie);• Certificat(...)

ACTE NECESARE PENTRU ACORDARE TICHETE SOCIALE

ACTE NECESARE PENTRU ACORDARE TICHETE SOCIALE Conform Legii nr. 248/2015 privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate beneficiază de tichete sociale(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE CAZARE IN CENTRUL MULTIFUNCTIONAL(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE CAZARE ÎN CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL "CANDEO" str. Iuliu Maniu nr. 20 (pentru fete) • Cerere tip (se preia de la Centrul social Candeo str. Iuliu Maniu nr. 20 în zile de vizită pentru(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE PRELUNGIRE CONTRACT DE COMODAT(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE PRELUNGIRE CONTRACT DE COMODAT ELIBERAT DEPMO PENTRU BENEFICIARII CENTRULUI"CANDEO" - str. Iuliu Maniu nr. 20 • Cerere tip (se preia de la Centrul social "Candeo" - str. Iuliu Maniu nr. 20);(...)

ACTE NECESARE INTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE IN VEDEREA INTERNARII(...)

ACTE NECESARE ÎNTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE ÎN VEDEREA INTERNĂRII ÎNTR-UN CENTRU DE TIP REZIDENŢIAL FOTOCOPII CONFORME CU ORIGINALUL, DUPĂ URMĂTOARELE ACTE : - Certificat de încadrare în grad de(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE PRELUNGIRE CONTRACT DE COMODAT(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE PRELNGIRE CONTRACT DE COMODAT ELIBERAT DE PMO PENTRU BENEFICIARII CENTRULUI"DIGNITAS" - str. Eftimie Murgu nr. 9 • Cerere tip (se preia de la Centrul Social Dignitas str. Eftimie Murgu nr. 9);(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE CAZARE IN CENTRUL MULTIFUNCTIONAL(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE CAZARE ÎN CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL"DIGNITAS"str. Eftimie Murgu nr. 9 (pt. băieţi) • Cerere tip (se preia de la Centrul social Dignitas str. Eftimie Murgu nr. 9 în zile de vizită pentru(...)

ALOCATIE DE SUSTINERE A FAMILIEI

ACTE NECESARE PENTRU ALOCAȚIE DE SUSȚINERE A FAMILIEI 1. Cerere tip intocmita de reprezentantul familiei (cerere ASCO) 2 exemplare;2. Acte doveditoare privind componența familiei: a) Carte de identitate pentru membrii familiei și(...)

ACTE NECESARE INTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE IN VEDEREA INCADRARII(...)

ACTE NECESARE ÎNTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE ÎN VEDEREA ÎNCADRĂRII / REÎNCADRĂRII ÎN GRAD DE HANDICAP - ADULŢI - FOTOCOPII CONFORME CU ORIGINALUL, DUPĂ URMĂTOARELE ACTE : - Certificat de încadrare(...)

ACTE NECESARE PENTRU PERSOANE ADULTE IN VEDEREA ASIGURARII(...)

ACTE NECESARE ÎNTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE ÎN VEDEREA ADMITERII ÎN CENTRUL DE ÎNGRIJIRE ȘI ASISTENȚĂ LA DOMICILIU PENTRU PERSOANE ADULTE CU HANDICAP BIHOR FOTOCOPII CONFORME CU ORIGINALUL, DUPĂ URMĂTOARELE ACTE:(...)

ACTE NECESARE INTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE IN VEDEREA INCADRARII(...)

ACTE NECESARE ÎNTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE ÎN VEDEREA ÎNCADRĂRII / REÎNCADRĂRII ÎN GRAD DE HANDICAP - MINORI - FOTOCOPII CONFORME CU ORIGINALUL, DUPĂ URMĂTOARELE ACTE: - Certificat de încadrare(...)

Contact

Administraţia Socială Comunitară Oradea

Str. Primăriei Nr. 42
410209, Oradea

Tel. : 0259.44.16.77

Fax.: 0259.44.16.78
E-mail: asco@rdsor.ro

 

ASCO este membru:
Cities for children
Retea voluntariat