Formulare Online

ACTE NECESARE INTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE NECESARA LA OBTINEREA(...)

ACTE NECESARE ÎNTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE NECESARĂ LA OBȚINEREA ROVINIETEI FOTOCOPII CONFORME CU ORIGINALUL, DUPĂ URMĂTOARELE ACTE: - Certificat de încadrare în grad de handicap - Acte de identitate bolnav şi membrii(...)

ANCHETA SOCIALA PENTRU ORIENTARE SOCIALA

ACTE NECESARE PENTRU ANCHETĂ PENTRU ORIENTARE ȘCOLARĂ • Cerere tip;• Acte de identitate pentru toți membrii familiei (fotocopii şi original);• Fișa psihologică, completată de psiholog (fotocopie);• Certificat(...)

ACTE NECESARE PENTRU ACORDARE TICHETE SOCIALE

ACTE NECESARE PENTRU ACORDARE TICHETE SOCIALE Conform Legii nr. 248/2015 privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate beneficiază de tichete sociale(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE CAZARE IN CENTRUL MULTIFUNCTIONAL(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE CAZARE ÎN CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL "CANDEO" str. Iuliu Maniu nr. 20 (pentru fete) • Cerere tip (se preia de la Centrul social Candeo str. Iuliu Maniu nr. 20 în zile de vizită pentru(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE PRELUNGIRE CONTRACT DE COMODAT(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE PRELUNGIRE CONTRACT DE COMODAT ELIBERAT DEPMO PENTRU BENEFICIARII CENTRULUI"CANDEO" - str. Iuliu Maniu nr. 20 • Cerere tip (se preia de la Centrul social "Candeo" - str. Iuliu Maniu nr. 20);(...)

ACTE NECESARE INTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE IN VEDEREA INTERNARII(...)

ACTE NECESARE ÎNTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE ÎN VEDEREA INTERNĂRII ÎNTR-UN CENTRU DE TIP REZIDENŢIAL FOTOCOPII CONFORME CU ORIGINALUL, DUPĂ URMĂTOARELE ACTE : - Certificat de încadrare în grad de(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE PRELUNGIRE CONTRACT DE COMODAT(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE PRELNGIRE CONTRACT DE COMODAT ELIBERAT DE PMO PENTRU BENEFICIARII CENTRULUI"DIGNITAS" - str. Eftimie Murgu nr. 9 • Cerere tip (se preia de la Centrul Social Dignitas str. Eftimie Murgu nr. 9);(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE CAZARE IN CENTRUL MULTIFUNCTIONAL(...)

ACTE NECESARE PENTRU SOLICITARE CAZARE ÎN CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL"DIGNITAS"str. Eftimie Murgu nr. 9 (pt. băieţi) • Cerere tip (se preia de la Centrul social Dignitas str. Eftimie Murgu nr. 9 în zile de vizită pentru(...)

ALOCATIE DE SUSTINERE A FAMILIEI

ACTE NECESARE PENTRU ALOCAȚIE DE SUSȚINERE A FAMILIEI 1. Cerere tip intocmita de reprezentantul familiei (cerere ASCO) 2 exemplare;2. Acte doveditoare privind componența familiei: a) Carte de identitate pentru membrii familiei și(...)

ACTE NECESARE INTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE IN VEDEREA INCADRARII(...)

ACTE NECESARE ÎNTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE ÎN VEDEREA ÎNCADRĂRII / REÎNCADRĂRII ÎN GRAD DE HANDICAP - ADULŢI CU ÎMPUTERNICIRE - FOTOCOPII CONFORME CU ORIGINALUL, DUPĂ URMĂTOARELE ACTE :(...)

ACTE NECESARE INTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE NECESARA LA OBTINEREA(...)

ACTE NECESARE ÎNTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE NECESARĂ LA OBȚINEREA ROVINIETEI PENTRU MINORI FOTOCOPII CONFORME CU ORIGINALUL, DUPĂ URMĂTOARELE ACTE: - Certificat de încadrare în grad de handicap - Acte de identitate(...)

ACTE NECESARE INTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE IN VEDEREA INCADRARII(...)

ACTE NECESARE ÎNTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE ÎN VEDEREA ÎNCADRĂRII / REÎNCADRĂRII ÎN GRAD DE HANDICAP - ADULŢI - FOTOCOPII CONFORME CU ORIGINALUL, DUPĂ URMĂTOARELE ACTE : - Certificat de încadrare(...)

ACTE NECESARE PENTRU PERSOANE ADULTE IN VEDEREA ASIGURARII(...)

ACTE NECESARE ÎNTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE ÎN VEDEREA ADMITERII ÎN CENTRUL DE ÎNGRIJIRE ȘI ASISTENȚĂ LA DOMICILIU PENTRU PERSOANE ADULTE CU HANDICAP BIHOR FOTOCOPII CONFORME CU ORIGINALUL, DUPĂ URMĂTOARELE ACTE:(...)

ACTE NECESARE INTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE IN VEDEREA INCADRARII(...)

ACTE NECESARE ÎNTOCMIRII ANCHETEI SOCIALE ÎN VEDEREA ÎNCADRĂRII / REÎNCADRĂRII ÎN GRAD DE HANDICAP - MINORI - FOTOCOPII CONFORME CU ORIGINALUL, DUPĂ URMĂTOARELE ACTE: - Certificat de încadrare(...)

ALOCATIE DE STAT

ALOCAŢIE DE STAT Beneficiază de alocaţie de stat pentru copii toţi copiii în vârstă de până la 18 ani, precum și tinerii care au împlinit vârsta de 18 ani și care urmează cursurile(...)

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ACORDAREA INDEMNIZATIEI LUNARE (...)

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ACORDAREA INDEMNIZAŢIEI LUNARE PERSOANELOR CU HANDICAP GRAV ÎN BAZA UNUI NOU CERTIFICAT DE ÎNCADRARE ÎN GRAD DE HANDICAP (PRELUNGIRE) Cerere privind acordarea indemnizaţiei lunare;(...)

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ACORDAREA INDEMNIZAŢIEI LUNARE (...)

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ACORDAREA INDEMNIZAŢIEI LUNARE PERSOANELOR CU HANDICAP GRAV ÎN BAZA UNUI NOU CERTIFICAT DE ÎNCADRARE ÎN GRAD DE HANDICAP Cerere privind acordarea indemnizaţiei lunare; Buletinul de(...)

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ANGAJAREA ÎN CALITATE DE ASISTENT(...)

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ANGAJAREA ÎN CALITATE DE ASISTENT PERSONAL Cerere privind angajarea; Cartea de identitate a persoanei care solicită angajarea - copie; Documente privind starea civilă - copie; Carnetul de muncă sau,(...)

Contact

Administraţia Socială Comunitară Oradea

Str. Primăriei Nr. 42
410209, Oradea

Tel. : 0259.44.16.77

Fax.: 0259.44.16.78
E-mail: asco@rdsor.ro

 

ASCO este membru:
Cities for children
Retea voluntariat