ZÂMBETE DE ÎNCEPUT DE ŞCOALĂ LA CENTRUL DE ZI

Exportă PDF - ZÂMBETE DE ÎNCEPUT DE ŞCOALĂ LA CENTRUL DE ZI Tipărește pagina - ZÂMBETE DE ÎNCEPUT DE ŞCOALĂ LA CENTRUL DE ZI Trimite unui prieten - ZÂMBETE DE ÎNCEPUT DE ŞCOALĂ LA CENTRUL DE ZI

publicat de Govor Consuella in Miercuri , 13 Septembrie 2017, 10:12

Administrația Socială Comunitară Oradea şi Clubul Lions Oradea, în cadrul unui parteneriat, au oferit copiilor din Centrul de Îngrijire de Zi rechizite şcolare, menite să sprijine la început de an şcolar şi copiii din familiile nevoiaşe.

Aceste rechizite au răspuns nevoilor acestor copii, pe categorii de vârstă, şi anume, cei mai mici dintre ei au primit penare, creioane colorate, acuarele, caiete de matematică şi limba română, plastilină, pensule, pahar pentru pictură iar cei mari, pe lângă acestea au primit stilou, trusă geometrică, caiete de biologie, geografie şi muzică.

Copiii au avut la început de an şcolar cele necesare studiului, astfel încât să nu se simtă marginalizaţi.

Centrul de Îngrijire de Zi Oradea, oferă copiilor de vârstă şcolară, încadraţi în învăţământul de masă, care provin din familii numeroase, monoparentale, dezorganizate, îngrijire pe timpul zilei, prin acordarea a două mese pe zi, activităţi de tip after school, educaţie, recreere, socializare, dezvoltarea deprinderilor de viaţă şi orientare şcolară.

Activităţile desfăşurate cu copiii în cadrulul Centrului de Îngrijire de Zi sunt diversificate, adaptate vârstei lor, răspund nivelului şi potențialului lor de dezvoltare şi vin în sprijinul familiilor, prin promovarea unui model familial de îngrijire a copilului.

Clubul Lions Oradea se implică în numeroase proiecte destinate comunităţii locale, prin această acțiune încercând să dăruiască micuților mai puțin norocoși, un început de an şcolar aşa cum se cuvine.

Mulțumim pe această cale Clubului Lions Oradea pentru implicarea în proiectele sociale din comunitatea noastră.

Galeria foto - ZÂMBETE DE ÎNCEPUT DE ŞCOALĂ LA CENTRUL DE ZI