SPRIJIN PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂŢI

Exportă PDF - SPRIJIN PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂŢI Tipărește pagina - SPRIJIN PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂŢI Trimite unui prieten - SPRIJIN PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂŢI

publicat de Govor Consuella in Vineri , 9 Februarie 2018, 15:03

Având în vedere buna colaborare şi sprijinul reciproc dintre Administraţia Socială Comunitară Oradea şi sectorul non guvernamental, invităm asociaţiile şi fundaţiile care activează pe raza municipiului Oradea, la un eveniment - "Târg de primăvară", unde ne dorim ca produsele lucrate manual de către persoanele cu dizabilităţi să fie puse în valoare.

În acest sens, în data de 13 februarie, ora 11.00, fundaţiile interesate îşi vor putea expune produsele spre vânzare(la Serviciul Relatii cu Publicul), tuturor celor interesaţi să susţină integrarea persoanelor cu dizabilităţi şi să le aprecieze munca.

Prin acest eveniment, primul din acest an, ne dorim să sensibilizăm comunitatea noastră vizavi de problemele cu care se confruntă sectorul ONG şi persoanele cu dizabilităţi din municipiul Oradea.

Pentru o bună organizare, fundaţiile interesate sunt rugate să îşi anunţe participarea la numerele de telefon:0359/411925; 0734/112305 dna Adina Ciucioiu, iar persoanele dornice de a cumpăra un cadou frumos sunt aşteptate în intervalul orar 11.00 - 16.00, în data de 13 februarie.

Dăruire, ajutor şi sprijin persoanelor cu dizabilităţi!