ADMINISTRATIA SOCIALA COMUNITARA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

CIET - Crese

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE

Trimite unui prieten

SPECTACOL DE NEUITAT PENTRU COPII

Exportă PDF - SPECTACOL DE NEUITAT PENTRU COPII Tipărește pagina - SPECTACOL DE NEUITAT PENTRU COPII Trimite unui prieten - SPECTACOL DE NEUITAT PENTRU COPII

publicat de Govor Consuella in Vineri , 15 Decembrie 2017, 10:20

+ - R

Clubul Lions Oradea, împreună cu Administraţia Socială Comunitară Oradea, a oferit, gratuit, spectacolul Povești populare maghiare, unui număr de 100 de copii proveniți din familii nevoiașe, la teatrul de păpuși pentru copii și tineret "ARCADIA".


Spectacolul, o dramatizare de Florian Silaghi, în regia lui Igor Lungu, a reușit să readucă la viață câteva dintre frumoasele basme maghiare și a fost unul de neuitat, atât pentru copii, cât și pentru părinții acestora, prezenți la spectacol.


Cele 4 poveşti, „ Lupul șugubăț", „Omul sărac și vulpea păcălită", „Ursul și pisica" și „Iepurașul lăudăros"sunt scurte istorisiri care îmbină armonios caracterele personajelor, umorul şi morala care însoţeşte fiecare poveste.


Lions Club Oradea oferă servicii umanitare și îşi manifestă dorinţa de a influenta soarta celor necăjiți, implicându-se în proiecte destinate comunităţii locale, prin această acțiune dăruind micuților mai puțin norocoși, momente inedite şi posibilitatea de a se familiariza treptat cu lumea teatrului: "Teatrul şi copilăria au un element comun, jocul. În acest sens, considerăm că prezenţa copiilor într-o sală de spectacole reprezintă un element important în educaţia fundamentală a noilor generaţii", a spus dr.Dan Constantinescu, preşedintele Lions Club Oradea.


"Ne bucurăm de fiecare dată să vedem copii fericiţi, în preajma Sărbătorilor de iarnă şi mulţumim tuturor celor implicaţi, Clubului Lions Oradea şi Teatrului Arcadia, care au înţeles că, prin gestul lor, pot oferi momente de neuitat acestor copii cu posibilităţi materiale precare", a concluzionat dna.Maria Ardeleanu, şef Centrul de Îngrijire de Zi din cadrul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea.Galeria foto - SPECTACOL DE NEUITAT PENTRU COPII

Înapoi la Comunicate de presa

ADMINISTRATIA SOCIALA COMUNITARA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

CIET - Crese

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE