ŞCOALA PĂRINŢILOR „ALTFEL”

Exportă PDF -  ŞCOALA PĂRINŢILOR „ALTFEL” Tipărește pagina -  ŞCOALA PĂRINŢILOR „ALTFEL” Trimite unui prieten -  ŞCOALA PĂRINŢILOR „ALTFEL”

publicat de Govor Consuella in Joi , 21 Decembrie 2017, 13:49

Pentru că suntem la final de an, la sediul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea a avut loc întâlnirea lunară din cadrul programului "Şcoala părinţilor", într-o atmosferă de sărbătoare.

Este momentul potrivit din an când suntem toţi împreună, o ocazie de relaxare, în care personalul din creşă şi părinţii pot comunica între ei fără să se gândească la problemele de zi cu zi.

Evenimentul a debutat cu un minunat spectacol de colinde şi dans popular al micilor protagonişti din creşele noastre, coordonaţi de către dna.Aurelia Sălăjan. Momentul celor mici a fost delicios şi aplaudat minute în şir de către părinţii şi personalul din creşă prezenti la eveniment.

Arina Moş, directorul general al instituţiei, a mulţumit personalului şi părinţilor, care în decursul anului, au participat activ la „Şcoala părinţilor", ocazie cu care s-au înmânat diplome în semn de apreciere şi recunoştinţă.

Părinţii au avut ocazia să guste din mâncarea pe care a pregătit-o Select Catering, firma care asigură serviciile de catering în creşe.

În încheiere, directorul Administraíei Sociale Comunitare Oradea a mulţumit părinţilor pentru încrederea acordată, apelând la serviciile de creşă, personalului din creşe pentru dragostea cu care se ocupă de îngrijirea şi educarea copiilor din creşe, dnei.Adina Ciucioiu, care s-a implicat cu devotament în organizarea acestui eveniment, şi nu în ultimul rând firmei Select Catering. „Consider că acest eveniment este un moment bun pentru a trage linie după un an plin de provocări, într-un cadru mai special, este un moment pentru concluzii și totodată bucurie și momente memorabile împreună", a spus Arina Moş.

Galeria foto - ŞCOALA PĂRINŢILOR „ALTFEL”