PUNCTELE ANTICANICULĂ VĂ STAU LA DISPOZIŢIE

Exportă PDF - PUNCTELE ANTICANICULĂ VĂ STAU LA DISPOZIŢIE Tipărește pagina - PUNCTELE ANTICANICULĂ VĂ STAU LA DISPOZIŢIE Trimite unui prieten - PUNCTELE ANTICANICULĂ VĂ STAU LA DISPOZIŢIE

publicat de Govor Consuella in Vineri , 21 Iulie 2017, 13:34

Având în vedere atenționările meteo de caniculă pentru perioada imediat următoare, venind în sprijinul cetăţenilor, Administraţia Socială Comunitară Oradea reaminteşte că punctele anticaniculă, amplasate pe raza oraşului: pe strada Republicii (lângă statuia Aurel Lazăr), în Piaţa Cetate, în Piaţa Ioşia și în Piaţa Decebal, sunt puse la dispoziţia persoanelor care în această perioadă sunt nevoite să iasă din casă. Prin cadrele medicale şcolare ale Administraţiei Sociale Comunitare Oradea din aceste puncte, cetăţenii vor primi toate îngrijirile necesare pentru a depăşi neplăcerile cauzate de temperaturile ridicate.
Containerele anticaniculă sunt dotate cu aer condiţionat şi rezerve de apă potabilă şi vor fi deschise pe toată perioada imediat următoare, între orele 10:00 - 18:00, inclusiv sâmbătă şi duminică iar punctele anticaniculă situate în pieţe, vor funcţiona conform programului pieţelor, respectiv sâmbătă, între orele 10.00 - 17.00 şi duminică, în intervalul orar 10.00 - 14.00.
De la deschidere, 28.06.2017 şi până în prezent, un număr de 142 de persoane au apelat la serviciile medicale oferite în punctele anticaniculă.
Mulţumim pe această cale persoanelor care au apelat la serviciile oferite în punctele anticaniculă şi îi asigurăm în continuare, de tot sprijinul nostru, pentru ameliorarea disconfortului cauzat de temperaturile ridicate.