Listele cu copiii înscrişi şi admişi la creşele orădene pentru anul şcolar 2017-2018

publicat de Govor Consuella in Miercuri , 12 Iulie 2017, 14:28

În conformitate cu prevederile art.20 alin.12 şi alin.13, din Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al Centrului de Îngrijire şi Educaţie Timpurie - Creşe, aprobat prin HCL nr.337/2013, modificat şi completat prin HCL nr.61/2014, HCL nr.807/2014 și HCL nr.703/2015, lista nominală cu punctajul stabilit pentru fiecare copil pentru care s-a depus dosar de înscriere pentru a frecventa creşa în anul şcolar următor, respectiv începând cu luna septembrie a anului în curs, este afişată la Avizierul de la Serviciul Relaţii cu Publicul - ASCO şi publicată pe site-ul instituţiei.
Punctajul stabilit şi acordat fiecărui copil în baza actelor depuse la dosarul pentru înscrierea în creşă poate fi contestat de către părinţii/reprezentanţii legali ai copilului, în termen de 10 zile de la data publicării. Contestaţiile se depun la Serviciul Relaţii cu Publicul din cadrul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea.
În ataşament se regăsesc Listele cu copiii înscrişi şi admişi pentru a frecventa creşele din municipiul Oradea, în anul şcolar 2017-2018.