“FII SCHIMBAREA PE CARE VREI SĂ O VEZI ÎN LUME” Gandhi

publicat de Govor Consuella in Luni , 7 August 2017, 8:27

Unul dintre principiile Kaizen este: „Armonizarea dintre mine şi organizaţia mea, aduce valoare şi mă dezvoltă".

Astfel, o parte dintre angajaţii Administraţiei Sociale Comunitare Oradea au participat, pentru a doua oară, la o acţiune de voluntariat.

Pentru două ore, si-au îmbrăcat echipamentul de lucru şi au vopsit grilajele de la uşile şi ferestrele Creşei nr.5, Voinicel, pentru ca piticoţii care încep creşa în toamnă să se bucure de o creşă primitoare.

Acţiunea este a doua dintr-un şir de acţiuni, menite să dezvolte munca în echipă, autodisciplina şi nu în ultimul rând, conştientizarea importanţei îmbunătățirii continue la locul de muncă şi în toate aspectele vieții.

Cel mai important este să-ţi stabileşti un obiectiv, apoi să acţionezi pentru a-l atinge.

Galeria foto - “FII SCHIMBAREA PE CARE VREI SĂ O VEZI ÎN LUME” Gandhi