ADMINISTRATIA SOCIALA COMUNITARA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

CIET - Crese

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE

Trimite unui prieten

LA MULŢI ANI, MĂMICO !

Exportă PDF - LA MULŢI ANI, MĂMICO ! Tipărește pagina - LA MULŢI ANI, MĂMICO ! Trimite unui prieten - LA MULŢI ANI, MĂMICO !

publicat de Govor Consuella in Joi , 9 Martie 2017, 11:13

+ - R

Copiii Centrului de Îngrijire de Zi Oradea din cadrul ASCO, s-au pregătit cum se cuvine să întâmpine primăvara şi Ziua Mamei. Alături de educatoarele lor, s-au pus pe treabă şi au confecționat, în atelierul de creație al Centrului, mărţişoare şi felicitări care de care mai frumoase. Şi pentru că sosirea primăverii este prilej de bucurie şi gânduri frumoase, au pornit la drum, alături de educatoarele lor și au dăruit, cu mult drag, trecătorilor, mărţişoare, aducând zâmbete și aprecieri din partea acestora.


Şi pentru că Ziua Mamei este un bun prilej de a-i arăta sentimentele pe care i le purtăm, copiii au susţinut un moment artistic compus din scenete, cântece şi poezii interpretând personaje din lumea poveştilor şi le-au dăruit felicitări mamelor, care strâng esenţa şi întreaga semnificaţie a acestui personaj în viaţa lor, aducând zâmbete pe buze şi o lacrimă de bucurie în ochii acestora.
Directorul ASCO, dna. Arina Moş le-a urat mămicilor prezente la serbare „La mulţi ani!", le-a îndemnat să dăruiască necondiţionat, să ofere sprijin, încurajări copiilor lor, să fie mereu alături de ei, şi nu în ultimul rând să-i iubească, să dezvolte o relaţie trainică cu copiii lor, relaţie care stă la baza dezvoltării stimei de sine, a bunătăţii şi blândeţii.


Obiectivul principal al Centrului de Zi este prevenirea separării copilului de familia sa, prin asigurarea unor activităţi de educaţie recreere şi socializare, cât şi a unor activităţi de sprijin şi consiliere psihologică gratuită pentru părinţi, care din cauza condiţiilor socio-economice precare şi a unui nivel de educaţie scăzut, nu le pot oferi copiilor condiţii minime de trai. Părinţii sunt "învăţaţi" să înţeleagă rolul iubirii şi afecţiunii din partea lor în dezvoltarea optimă a copiilor.
Copiii din Centru beneficiază de masă zilnică, de sprijin în efectuarea temelor şi de rechizite şcolare.


La mulţi ani, tuturor femeilor!Galeria foto - LA MULŢI ANI, MĂMICO !

Înapoi la Comunicate de presa

ADMINISTRATIA SOCIALA COMUNITARA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

CIET - Crese

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE