ADMINISTRATIA SOCIALA COMUNITARA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

CIET - Crese

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE

Trimite unui prieten

LA CREŞĂ A VENIT IEPURAŞUL!

Exportă PDF - LA CREŞĂ A VENIT IEPURAŞUL! Tipărește pagina - LA CREŞĂ A VENIT IEPURAŞUL! Trimite unui prieten - LA CREŞĂ A VENIT IEPURAŞUL!

publicat de Govor Consuella in Miercuri , 12 Aprilie 2017, 13:58

+ - R

Micuții din creşe au întâmpinat cum se cuvine azi, 12.04.2017, sărbătorile pascale. Pentru copii, Paştele înseamnă venirea" iepurasului" cu multe cadouri, mai ales dacă au fost cuminti, aducându-le ouă, iepuraşi de ciocolată şi, nu în ultimul rând, jucării. Pentru a-l primi asa cum se cuvine, copiii se pregatesc din timp: cu ouă pictate, poezioare şi cântece. Personalul din creşe s-a pregătit temeinic să ofere copiilor, cu acest prilej, o grămada de bunătăți, făcute special pentru ei, și o serie de activități interactive.


Astfel, copiii de la Creşa nr.3, împreună cu colegii lor mai mari, din grupa mijlocie, de la Grădiniţa nr.20, în cadrul unui proiect educaţional intitulat "Prietenia, un dar de preţ", au confecţionat iepuraşi din hârtie şi au pregătit un spectacol de cântece şi poezii, la final fiind răsplătiţi pe măsură, cu bunătăţi dulci.


Alți prichindei au avut parte de jocuri în aer liber, în cadrul " vânătorii de ouă" cei mici, ajutaţi de iepuraş, au căutat ouăle decorative, ascunse printre firele de iarbă, în locuri accesibile acestora, într-o mare vervă şi în susure de bucurie. Deasemnea au cântat şi au dansat alături de iepuraş. Și în acest an, personajul mult îndragit a avut darul de a aduce bucurie, voie bună şi zâmbete pe feţele acestora.


Prin aceste activități dorim să oferim copiilor o nouă experienţă, astfel în fiecare din cele 13 creșe orădene au fost organizate activităţi speciale cu ocazia Paştelui, care au avut ca scop educarea în spiritul prieteniei, al preţuirii faţă de semenii săi, şi nu în ultimul rând învăţarea copiilor, câte putin, din ce înseamnă cu adevărat aceasta sărbătoare religioasă.


Un Paşte luminat şi Sărbători fericite tuturor!Galeria foto - LA CREŞĂ A VENIT IEPURAŞUL!

Înapoi la Comunicate de presa

ADMINISTRATIA SOCIALA COMUNITARA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

CIET - Crese

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE