COPII FERICIŢI, PĂRINŢI MULŢUMIŢI!

Exportă PDF - COPII FERICIŢI, PĂRINŢI MULŢUMIŢI! Tipărește pagina - COPII FERICIŢI, PĂRINŢI MULŢUMIŢI! Trimite unui prieten - COPII FERICIŢI, PĂRINŢI MULŢUMIŢI!

publicat de Govor Consuella in Miercuri , 31 Mai 2017, 13:44

De 1 Iunie, ziua lor, micuții din creşe, au sărbătorit cum se cuvine, cea mai frumoasă sărbătoare a copilăriei. Personalul din creşe s-a pregătit temeinic să ofere copiilor, cu acest prilej, o grămada de bunătăți, făcute special pentru ei și o serie de activități interactive. Și în acest an, Ziua Copilului a adus bucurie, voie bună şi zâmbete pe feţele acestora.
Astfel, copiii au avut parte de jocuri în aer liber şi multe surprize: baloane, vuvuzele, confetti, dulciuri.
Alți prichindei au cântat, au dansat, au făcut modelaj de baloane, picturi pe față, iar invitații speciali: Minnie, Mickey, Albă ca Zăpada, Toppolina și Scooby Doo au adus bucuria întâlnirii cu personajele preferate.
Sub deviza "Împreună ne jucăm de ziua copilului", vizita preşcolarilor de la Grădiniţa nr.20 la creşă a fost un bun prilej de a interacţiona în cadrul unei serii de jocuri educative, desfăşurate în aer liber.
La alte creşe atmosfera de sărbătoare s-a desfăşurat cu un carnaval al costumelor, copiii fiind costumați în personajele preferate, Clopoţica, fluturași, piraţi, prinţi și prinţese. În aplauzele colegilor, prichindeii şi-au prezentat costumele, animaţi de toate emoţiile şi timiditatea specifice vârstei, parada costumelor având un real succes.
Prin aceste activități dorim să oferim copiilor o nouă experienţă, astfel în fiecare din cele 13 creșe au fost organizate activităţi speciale cu ocazia Zilei Copilului, care au avut ca scop educarea în spiritul prieteniei și al preţuirii faţă de semenii săi.
La multi ani tuturor copiilor!

Galeria foto - COPII FERICIŢI, PĂRINŢI MULŢUMIŢI!