„AZI SĂ FII MAI BUN DECÂT IERI, MÂINE SĂ FII MAI BUN CA AZI”

Exportă PDF - „AZI SĂ FII MAI BUN DECÂT IERI, MÂINE SĂ FII MAI BUN CA AZI” Tipărește pagina - „AZI SĂ FII MAI BUN DECÂT IERI, MÂINE SĂ FII MAI BUN CA AZI” Trimite unui prieten - „AZI SĂ FII MAI BUN DECÂT IERI, MÂINE SĂ FII MAI BUN CA AZI”

publicat de Govor Consuella in Vineri , 23 Iunie 2017, 14:13

Unul dintre principiile Kaizen, însuşite în urmă cu câteva săptămâni, în cadrul unei conferinţe Kaizen desfăşurată în Primăria municipiului Oradea, este: „Armonizarea dintre mine şi organizaţia mea, aduce valoare şi mă dezvoltă".

Astfel, azi, în cadrul unei acţiuni de voluntariat, o parte dintre angajaţii Administraţiei Sociale Comunitare Oradea au schimbat, pentru două ore, locul de muncă, fără afectarea desfăşurării activităţii instituţiei, efectuând acţiuni de întreţinere a spaţiului verde din curtea instituţiei, au toaletat arbuştii, au zugrăvit, interior şi exterior clădirea unde se află depozitele instituţiei şi au lăcuit şi vopsit băncile din curtea instituţiei.

Acţiunea de azi este prima dintr-un lung şir de acţiuni care vor urma, pentru conştientizarea faptului că prin autodiscilplină şi muncă în echipă putem schimba în bine înfățișarea locului în care trăim, unul dintre principiile filozofiei Kaizen, care se concentrează pe îmbunătățirea continuă în toate aspectele vieții.

Voluntariatul la locul de muncă poate fi o condiție de succes a unei echipe, un marker de competenţă şi profesionalism al echipei Administraţiei Sociale Comunitare Oradea.

Lucrurile nu sunt greu de făcut, greu este să te pui în starea de a le face.

Galeria foto - „AZI SĂ FII MAI BUN DECÂT IERI, MÂINE SĂ FII MAI BUN CA AZI”