ADMINISTRATIA SOCIALA COMUNITARA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

CIET - Crese

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE

Trimite unui prieten

ANIVERSARE ALĂTURI DE BUNICI

Exportă PDF - ANIVERSARE ALĂTURI DE BUNICI Tipărește pagina - ANIVERSARE ALĂTURI DE BUNICI Trimite unui prieten - ANIVERSARE ALĂTURI DE BUNICI

publicat de Govor Consuella in Miercuri , 13 Decembrie 2017, 10:29

+ - R

Invitat de onoare la Târgul de Crăciun Oradea, solistul de muzică populară ardelenească dl.Ioan Bocșa alături de Ansamblul de muzică tradițională românească "Icoane", s-au oprit şi în acest an la Centrul de reintegrare de pe strada Vămii, oferindu-le bunicilor de aici un spectacol de neuitat. Studenți și profesori deopotrivă au încântat auditoriul cu un repertoriu de colinde vechi și cântece traditionale românesti.


După spectacolul inedit, care a adus lacrimi de bucurie bunicilor, atmosfera de sărbătoare a continuat cu cozonaci şi ceai, şi pentru că a fost o zi deosebită, aniversarea dlui Ioan Bocşe, bunicii au cântat alături de el, melodii de Crăciun cunoscute de ei, urându-i un sincer şi călduros "La mulţi ani!"


Centrul de reintegrare de pe strada Vămii nr.34, are o capacitate de 48 de locuri. Personalul de aici oferă beneficiarilor, pe lângă găzduire, alimentaţie adecvată, asistenţă medicală şi socială, îngrijire personală, consiliere psihologică şi servicii de suflet, prin organizarea periodică a unor activităţi recreative menite să îi înveselească pe bunici.


Crăciunul înseamnă suflet, empatie, înseamnă oameni care au mereu o îmbrăţişare şi o vorbă bună pentru cei din jur, cu atât mai mult pentru bunici, care sunt uneori uitaţi.


Sărbători cu bucurie alături de cei dragi!Galeria foto - ANIVERSARE ALĂTURI DE BUNICI

Înapoi la Comunicate de presa

ADMINISTRATIA SOCIALA COMUNITARA ORADEA

SERVICII, COMPARTIMENTE

BIROU COORDONARE CENTRE SOCIALE

SERVICIUL PROGRAME SOCIALE

CIET - Crese

PROIECTE SOCIALE

EVENIMENTE